برگزاری برنامه آموزش اسکان اضطراری برادران

DSC_0199

این فوق برنامه ی آموزش چادر زنی در روز شنبه مورخ ۲۳/۸/۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۴ در مکان خوابگاه امام علی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار برگزار شد

در این فوق برنامه بخشی از اعضای کانون با مفهوم تیم های امدادی و نیاز جوانان به آموزش های امدادی آشنا گردیده و سپس به نحوه ی کار یک چادر امدادی و همچنین نحوه ی برپایی آن آشنا شدند

جناب آقای کوشکی مربی این فوق برنامه خاطر نشان کرد : در این برنامه که با همکاری کانون دانشجویی هلال احمر برگزار گردید اقایان تواستند نحوه ی برپایی چادر های امدادی را در قالب تیم های چهار نفره آموزش ببیند.

کوشکی همچنین اظهار داشت با توجه به افزایش فعالیت اعضاء کانون هلال احمر در دانشگاه آزاد و همچنین علاقه ی اعضا به مباحث فوق برنامه ای این دوره ها همچنان و به صورت مداوم برگزار می گردد.