برگزاری برنامه ی آموزش اسکان اضطراری خواهران

image1447326639876

در طی هماهنگی اعضاء با دبیر کانون هلال احمر آقای عنبرانی در تاریخ ۱۶ آبانماه ۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۴ ، تیم های چهار نفره خواهران برای شروع آموزش مهارت های چندگانهابتدا با چادرامدادی آشنا شدند.

آقای کوشکی مربی فوق برنامه ی اسکان اضطراری بیان نمود : با هماهنگی های صورت گرفته با ریاست محترم جمعیت هلال احمر شهرستان سبزوار جناب آقای شهرآبادی و معاونت محترم دانشجویی جناب آقای دکتر جنت آبادی یک دوره ی آموزشی در قالب مهارت های امدادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار برگزار میگردد که خواهران و برادران در ابتدا با نحوه ی اسکان چادرهای هلال احمر در مواقع بحرانی آشنا شوند.

ایشان همچنین در خصوص سر فصل های این برنامه چنین اظهار داشتند:

توضیحات چادر های اسکان، انواع چادر های امدادی، قسمت ها و تجهیزات چادر ، فواید و مکان احداث چادر و همچنین نحوه ی برپایی چادر امدادی از سری مباحثی بود که در این فوق برنامه بیان شد.

این برنامه ی امدادی برای برادران در روز شنبه مورخ ۲۳ آبانماه ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۴ در محوطه ی پشت خوابگاه امام علی مجتمع دانشگاهی برگزار میگردد.