برگزاری مسابقه ی کتابخوانی امداد سوانح

DSC_0181

کوشکی عضو جوان کانون هلال احمر با طرح برنامه ی مسابقات کتابخوانی باری دیگر باعث فعالیت اعضای این کانون شد.

وی در خصوص این فوق برنامه اعلام نمود : این فوق برنامه به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی و همراه با برنامه های متنوعی در حضور اعضا تدوین گردیده است که مسابقه ی کتابخوانی تنها بخشی از فعالیت های این هفته ی ارزشمند می باشد.

وی همچنین خاطر نشان کرد : علت مبنا قرار دادن این کتاب نوشتار روان و بالا برنده ی سطح امدادی دانشجویان در فضای رقابتی اعضاء کانون می باشد. همچنین این کتاب میتواند اطلاعات اعضاء را در دوره های مقابله با حوادث طبیعی که هر چند مدت در کشور احتمال رخ داد دارد ، آماده می کند.

این مسابقه از روز شنبه مورخ ۱۶ آبانماه برای ثبت نام و اسم نویسی برگزار و در روز یکشنبه مورخ ۲۴ آبانماه ساعت ۱۱:۳۰ در کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار برگزار میگردد.

شایان ذکر است دانشجویانی که خواستار شرکت در مسابقه می باشند میتوانند با مراجعه به کانون هلال احمر واقع در طبقه ی سوم ساختمان انسانی منبع امتحانی را دریافت کنند.

کتابچه ی مسابقه : امداد و سوانح در حوادث و بلایای طبیعی
گردآوری و تالیف : دکتر سید مجتبی احمدی، ناهید احمدی زاده