برگزاری کلاس آموزشی فشار خون و قند خون برای بانوان

IMG_20151112_130528با آغاز کار فعالیت های اصلی کانون هلال احمر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار اولین برنامه ی آموزشی در خصوص آشنایی و کار با دستگاه فشار خون و تست قند خون در ترم مهر سال جاری گذاشته شد.

آقای مهری مسئول آموزش کانون هلال احمر در دانشگاه آزاد سبزوار در خصوص شروع این برنامه ها اظهار داشت : این دوره های آموزشی به ترتیب و به صورت مستمر در طول ترم و سال جاری گذاشته می شوند.

همچنین وی خاطر نشان کرد در این دوره ی آموزشی که به دنبال آمادگی افراد در خصوص آشنایی و کار با دستگاه هایی مناسب فشار خون و قند خون برگزار گردید ، افراد قابلیت کمک در زمینه ی این فعالیت ها در حریم خانوادگی و همچنین در فعالیت های بشر دوستانه ی کانون همچون برپایی چادر سلامت را به دست آورده اند.

شایان ذکر است این برنامه ۲ ساعته در روز دو شنبه مورخ ۴ آبانماه ۱۳۹۴ در ساختمان انسانی مجتمع دانشگاهی برگزار گردید.