بیانیه کانون دانشجویی هلال احمر به مناسبت روز دانشجو

image

دانشجو و جوان دو شاخه از یک درخت مي باشند که پا به پای هم تنومند گشته و میوه ی برکت و شادابی را به ثمر می نشانند.

کانون دانشجویی هلال احمر با تبریک این روز به تمامی دانشجویان عزیز در سراسر مرز و بوم کشور عزیزمان اعلام میدارد: با توجه به نامه ی دوم رهبری انقلاب اسلامی ایران به عموم جوانان در کشور های غربی شایسته است ما نیز با در دست گرفتن پرچم صلح و دوستی در کشور عزیزمان بیانات ارزشمند رهبری والا مقام خود را قدر دانسته و از رهنمود های ایشان در جهت شکوفایی اسلامی بهره ببریم.

کانون دانشجویی هلال احمر با توجه به سابقه ی طولانی مدت خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار این روز پر از ارزش برای دانشجویان عزیز را تبریک عرض نموده و آمادگی خود را برای آموزش ، فرهنگ سازی و تربیت نیروهای دانشجو و جوان در راستای فعالیت های بشر دوستی و امدادی اعلام می دارد.