حضور اعضاء کانون دانشجویی هلال احمر در همایش پیشگیری از ایدز

001

تیم جوانان کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار امروز در همایش پیشگیری از بیماری ایدز که در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار برگزار گردید شرکت کرد.

این همایش در روز چهارشنبه ۱۸/۹/۱۳۹۴ با همکاری دانشگاه آزاد ، دانشگاه بقیه الله و علوم پزشکی سبزوار در مکان آمفی تئاتر دانشگاه آزاد برگزار گردید که اعضاء جوانان کانون دانشجویی هلال احمر با توجه به فعالیت های سالانه ی خود در خصوص روز جهانی ایدز و همکاری های تیم مهارت های زندگی جوانان هلال احمر سبزوار توانستند در این همایش حضور پیدا کرده و آمادگی خود را در خصوص همکاری با ارگان های ذی ربط اعلام داشتند.

شایان ذکر است با توجه به فعالیت های امدادی اعضاء هلال احمر آموزش مواجه با بیماری های واگیر دار و نوپدید یکی از اولویت های آموزشی به امدادگران هلال احمر بوده و همچنین تیم مهارت های زندگی اعضاء جوانان هلال احمر با توجه به عرصه ی فعالیت های خود در زمینه ی اعتیاد و بیماری های واگیر دار تلاش خود را در زمینه ی تهیه ی آموزش های مورد نیاز برای قشر جوان جامعه انجام میدهد.