حضور مشاور مدیر عامل خراسان رضوی و نماینده ی ریاست شعبه سبزوار در کانون هلال احمر

collage-1462285183101

جناب آقای رفیعی مشاور مدیر عامل و نماینده ی ریاست شعبه امروز به همراه جناب آقای فرهودی مسئول پشتیبانی و لجستیک جمعیت هلال احمر شعبه ی سبزوار امروز در جمع اعضای فعال کانون دانشجویی هلال احمر حضور پیدا کردند.

در این جلسه که در کانون دانشجویی هلال احمر در دانشگاه آزاد برگزار گردید جناب آقای رفیعی به نیابت از ریاست محترم شعبه جناب آقای جباری با اعضاء در خصوص تکیه بر آموزش های امدادی و جذب بالای نیرو در این دانشگاه توسط کانون و پشتیبانی های جمعیت از فعالیت های کانون گفتگو کردند.

ایشان با خاطر نشان کردن تاریخ تاسیس این کانون و رضایت از فعالیت این کانون در تمامی مراحل وجود آن در دانشگاه آزاد سبزوار به بررسی کمبودهای کانون و قول مساعدت برای رفع کاستی ها و همچنین به تقدیر و تشکر از زحمات اعضاء کانون تاکید نمودند.

شایان ذکر است کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار از سال ۱۳۸۲ در این دانشگاه تاسیس و از بدو شروع فعالیت ها جزء پر تلاش ترین و موفق ترین کانون های دانشجویی این دانشگاه و جمعیت هلال احمر شعبه سبزوار محسوب گردیده است.