فراخوان به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی

کتابخوانی

تیم اعضاء کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در نظر دارد با توجه به فرارسیدن هفته ی کتابخوانی اقدامات ذیل را انجام دهد :

• اسکان چادر هلال احمر در طبقه پایین ساختمان آزمایشگاهی از روز شنبه مورخ ۲۳/۸/۱۳۹۴ الی یکشنبه مورخ ۲۴/۸/۱۳۹۴
  • برپایی نمایشگاه کتب هلال احمر و فروش کتب درسی دانشگاهی در طبقه ی پایین ساختمان آزمایشگاهی از روز شنبه مورخ ۲۳/۸/۱۳۹۴ الی یکشنبه ۲۴/۸/۱۳۹۴
  • برگزاری مسابقه ی کتابخوانی در کانون دانشجویی هلال احمر ساعت ۱۱:۳۰ در روز یک شنبه مورخ ۲۴/۸/۱۳۹۴

شایان ذکر است

1. از اعضایی که میتوانند در نشریه نویسی با کانون همکاری کنند ، درخواست می شود با ثبت اسم و اعلام آمادگی در کانون و یا چادر هلال احمر در ساختمان آزمایشگاهی ما را در چاپ گاهنامه های درون دانشگاهی همراهی کنند.
  2. از دوستانی که دارای برنامه و یا ایده برای این هفته هستند تقاضا میگردد در روز شنبه مورخ ۲۳/۸/۱۳۹۴ از ساعت ۹ الی ۱۵ به کانون هلال احمر تشریف آورده و مارا در این امر یاری نمایند.
  3. اگر اعضا در هر یک از روز های ذکر شده از ساعت ۹ الی ۱۵ دارای وقت خالی هستند درخواست میگردد برای انجام بهتر برنامه ها حتما به بخش فعالیت کانون ( چادر های درون ساختمان آزمایشگاهی و یا کانون هلال احمر طبقه سوم ساختمان انسانی ) مراجعه و مارا در زمینه ی انجام آن فعالیت همراهی کنند.
  4. کانون برای ثبت فعالیت های خود نیازمند به یک یا چند عضو خبرنگار دارد که دارای دوربین حرفه ای و یا نیمه حرفه ای بوده و یا در زمینه ی ثبت خبرهای کانون در رسانه های خبری بتوانند به ما کمک کنند.

با تشکر

وحید کوشکی ۲۲/۸/۱۳۹۴